VÍZSZERELŐ-GÁZSZERELŐ-FŰTÉSSZERELŐ-VILLANYSZERELŐ- BUDAPEST

Épületgépészeti szakmunkák, lakásfelújítás               Property maintenance - Home renovation

Villanyszerelés

VILLANYSZERELŐ csapatunk vállalja Budapest és vonzáskörzetében:

 

• lakások, épületek elektromos hálózatának kiépítését;
• lakások, épületek elektromos hálózatának felújítását
• biztosítéktáblák cseréjét;
• háztartási gépek bekötését;
• lámpák, falikarok szerelését;
• konnektorok cseréjét, javítását;
• kapcsolók cseréjét;
• elektromos bojler bekötését, szerelését;
• kisebb javításokat;
• hibaelhárítást;
• valamint lakások komplett felújítását.

 

Villanyszerelő,  lakásfelújítás, rezsiköltséggel, karbantartásokkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

tel: + 36 30 451 5364

e-mail: aquabestbudapest@gmail.com


VILLANYSZERELÉS

Villanyszerelő munkánk mindig alapos terepfelméréssel, egyeztetéssel, tervezéssel kezdődik. Lakásfelújításoknál fontosnak tartjuk, hogy korszerű anyagok kerüljenek beépítésre. Általában felhívjuk megrendelőink figyelmét, hogy jól megtervezett kapcsolórendszer is jelentősen hozzájárul az energiatakarékossághoz. Arra már sokan rájöttek, amit villanyszerelő létünkre mi is gyakran javaslunk, hogy energiatakarékos izzók használatával szintén jelentősen csökkenthetők a villamos áram költségei, a drágábbnak tűnő izzók hamar behozzák az árukat.Villanybojlereink élettartamát sok minden befolyásolja: a kemény víz és a vízkő a legnagyobb „ellenség”. A villanybojlereket érdemes két évente vízkőmentesíteni, mellyel jelentős mértékben csökkenthetjük villamosáram fogyasztásunkat!

Mikor hívjunk feltétlenül villanyszerelőt?

Minden olyan esetben haladéktalanul villanyszerelő segítségét kérjük, amikor nem a főzésből származó rossz égés-szagot érzünk, amikor váratlanul elmegy a villany a lakásban és ez nem a biztosíték lekapcsolódásából fakad, amikor zárlat keletkezik valamilyen berendezés bekapcsolásakor.

A villanyszerelés a modern kor egyik szakmája, mely többek közt az elektromos készülékek, világító berendezések és vezetékek karbantartásával foglalkozik. Az elektromosság feltalálásával és annak a térhódításával kezdődött a villanyszerelési tevékenység kialakulása. A villanyszerelő feladata, hogy eljuttassa a villamos energiát a felhasználási helyre. Kezdetekben a feladat csak a világítás ellátása volt a villamos energiával. De az elektromosság és a villamos energia térhódításával a gőzgépek ellátta feladatokat is átvették a villany motorok. A mai villanyszerelés már annyira túlmutat a kezdeti villamossági szereléseken, hogy manapság már átfedések vannak a szakmákon belül.

Erősáramú villanyszerelés: Az erősáramú villanyszerelői feladatok közé tartózik a klasszikus villanyszerelés, melyekkel a hétköznapi életben találkozzunk. Otthonunkban és a munkahelyünkön, mely energiával látja el a konnektorokat és a hozzájuk csatlakozó fogyasztókat. Erősáramnak egy másik felfogás szerint: erősáramú az a villamos berendezés, amely a villamos áram munkavégző képességének felhasználására szolgál, továbbá mindaz a villamos berendezés, amely a villamos energiát e berendezések céljára előállítja, átalakítja, szállítja és elosztja. ilyen a világítás, hőfejlesztés, erőátvitel, stb.


Villanyszerelő,  lakásfelújítás, rezsiköltséggel, karbantartásokkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

tel: + 36 30 451 5364

e-mail: aquabestbudapest@gmail.com