VÍZSZERELŐ-GÁZSZERELŐ-FŰTÉSSZERELŐ-VILLANYSZERELŐ| Épületgépészeti szakmunkák, lakásfelújítás | Home renovation – Property maintenance 

Fűtésszerelés

FŰTÉSSZERELŐ szolgáltatásaink

 • központi fűtésszerelés és átalakítás tervezéssel, ügyintézéssel;
 • fűtési rendszer feltöltés, légtelenítés, beszabályozás;
 • radiátorok javítása;
 • radiátor szelep csere;
 • radiátor csere;
 • cirkó kazán fűtésszerelés, csere, tisztítás;
 • kisebb fűtészerelési javítások;
 • konvektor tisztítás, csere
 • termosztát felszerelés, csere stb.
fűtésszerelés

Fűtésszerelőink arcképes igazolvánnyal rendelkező, hivatalosan regisztrált gázszerelők

Gázkészülékeit és a fűtésszerelést bízza szakképzett, regisztált gázszerelő, fűtésszerelő szakemberekre!

Fűtésszereléssel, lakásfelújítással, karbantartásokkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

tel: +36 30 451 5364

e-mail: aquabestbudapest@gmail.com

KÖZPONTI FŰTÉSSZERELÉS

Teljeskörű központi fűtésszerelést tervezéssel, engedélyezéssel együtt is tudunk vállalni. Új központi fűtés kiépítését, karbantartását szintén vállaljuk. Ezen kívül a fűtési szezon beállta előtt a radiátorokat légteleníteni, a kazánokat, cirkó készülékeket, konvektorokat kitisztítani, ezáltal a gázfogyasztást optimalizálni érdemes, s ebben is állunk szolgálatukra. Fűtésszerelőink naprakész javaslatokkal állnak rendelkezésükre. 

Fűtésszereléssel kapcsolatos tanácsok

Lakásunk energiatakarékossága és komfortossága nagyban függ az adott fűtési rendszertől. Nem mindegy költségek, kényelem és biztonság szempontjából, hogy egyetlen fatüzelésű kályhával, konvektorokkal vagy központi fűtéssel melegedünk-e. Fontos tényezők:

 1. Központi fűtés estetében az égéstermék lakótérbe való visszajutásának valószínűsége a legkisebb. Azaz ez a legbiztonságosabb módja fűtésnek. A központi fűtés rendszere, általában radiátorokból és központi (cirkó) kazánból áll, de egyre jobban terjed a padló-, szegély- és falfűtés is. Ez utóbbiak kiépítése fűtésszerelő által a legköltségesebb, de energiatakarékosságuk miatt idővel megtérül a befektetés.
 2. Termosztát – A központi fűtés előnye továbbá, hogy könnyen szabályozható a hőmérséklet, illetve egyenletes a lakás hőeloszlása. Ma már modern, programozható szobai hőfokszabályozókkat is felszerel a fűtésszerelő, termosztáttal beállítható a hőmérséklet. Ez komoly anyagi megtakarítást is hozhat, hiszen akár egy héttel előre is beprogramozható a hőmérséklet, ami például akkor nagyon hasznos, ha elutazik az ember. A korszerű kazánok ezen felül még hatékonyabbak, energiatakarékosabbak is – vallja  minden fűtésszerelő.
 3. Ha kombi-cirkó kazán mellett döntünk, a fűtésen túl a család melegvíz-ellátása is biztosítva van. Mivel ilyenkor megszüntethető a villanybojler, a kombi-cirkó kazánt energia- és helytakarékossága miatt is érdemes beépíttetni fűtésszerelő által! 
 4. Milyen radiátort vegyünk? Radiátorokból manapság egyre nagyobb a választék. A mai lapradiátorok legnagyobb előnye, hogy nagy a hőleadásuk – különböző vastagságban, hosszban, magasságban kaphatók, jól kombinálhatók a helységek mérete, tájolása, a nyílászárók szerint.Vannak dupla felületűek is, ezek dupla annyi felületen adják le a hőt. Egyre elterjedtebbek a praktikus fürdőszobai bordás radiátorok, melyeken a nedves törölközők gyorsan száradnak. Nem feltétlenül a legdrágább radiátort kell megvenni. Fűtésszerelőnk segít a kiválasztásban!

 

Környezet- és energiatudatos építkezés – a fűtésszerelő további ajánlásai

Házak, lakóépületek tervezésekor, kiválasztásakor az alábbi fontos környezet-, illetve az energiatudatossági szempontokra érdemes figyelni:

• épület tájolása

• megfelelő energiahatékony anyagok felhasználása

• legkorszerűbb fűtési rendszerek kialakítása szakképzett fűtésszerelő segítségével

• megújuló energiák felhasználása.

Egyéb költségkímélő megoldásokról tájékozódhat itt.

Biztonságról itt talál további információkat.

tel: +36 30 451 5364

e-mail: aquabestbudapest@gmail.com