VÍZSZERELŐ-GÁZSZERELŐ-FŰTÉSSZERELŐ-VILLANYSZERELŐ- BUDAPEST | Épületgépészeti szakmunkák, lakásfelújítás | Property maintenance – Home renovation

Vízszerelés

VÍZSZERELŐ szolgáltatásaink

 • fürdőszobák komplett felújítása
 • vízvezetékek, strangok javítása, kiépítése
 • vízórák beszerelése tervezéssel, ügyintézéssel
 • vízórák cseréje
 • csőtörések, ázások, falnedvesség, szivárgás kivizsgálása, megszüntetése
 • villanybojlerek javítása, cseréje, vízkőtelenítése
 • vízcsapok javítása, cseréje 
 • mosdók, mosogatók, kádak, zuhanykabinok beépítése, cseréje
 • WC kagylók, bidék cseréje, beépítése
 • szifonok, WC tartályok javítása, cseréje
 • mosógépek, mosogatógépek és egyéb háztartási gépek bekötése
vízszerelés

Vízszerelő munkákkal, lakásfelújítással, kisebb javításokkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

tel: + 36 30 451 5364

e-mail: aquabestbudapest@gmail.com

VÍZSZERELÉS

 

Mindennapjainkhoz már hozzátartozik a vezetékes víz használata. Az ókori vízvezetékek karbantartásához valószínüleg még nem volt szükség vízvezetékszerelő szakemberekre, a csővezetékes ivóvíz, a melegvíz-berendezések, a központi fűtés korában azonban nem élhetünk vízszerelő nélkül.

A vízszerelő használhatóvá teszi a fürdőszobát, a konyhát és a WC-t, a meglevő rendszereket bővíti, átalakítja, felújítja. Ahhoz azonban, hogy önállóan tudjon dolgozni, hogy valódi szakember legyen, az iskola elvégzése után még legalább 5-6 évig kell egy jó mester mellett tanulnia – ellesni a különböző fogásokat, fortélyokat, gyakorlatot szerezni sokféle vízszerelési problémával kapcsolatban. Ráadásul három-négy évente változnak a technológiák, új anyagok, hatékonyabb szerelési technológiák jelennek meg. Ezeket is naprakészen ismernie kell egy profi vízszerelő szakembernek. Valószínüleg mindenki egyetért azzal, hogy sajnos ezen a területen is sok a kókler – aki őket bízza meg a „jó áraik” miatt, rosszul dönt, mert a javítás sokszor többe kerül, mint az eredetileg betervezett munkadíj. 

Azt is fontos tudni, hogy míg régebben csőtörés esetén mindenki víz-és gázszerelő címszó alatt kereste a segítséget, mára azonban ezek külön szakmákká nőtték ki magukat. Külön szakmunkás képzést kap  az épületgépészeti-csőhálózat- és berendezés-szerelő, gázfogyasztó-berendezés és csőhálózat-szerelő, központi fűtés-és csőhálózat-szerelő, vízvezeték- és vízkészülék-szerelő (vízszerelő). A mi mestereink jól képzett épületgépész technikusok. 

A vízszerelő jó tanácsai 

 1. Minőségi csaptelepek
 2. Víztakarékos WC-tartály 
 3. Vízóra beszerelése

Társasházi lakásoknál a közös költség meghatározásakor egyre inkább előtérbe kerül a fogyasztott víz mennyiségének kérdése, ezért érdemes hozzáértő(!) vízszerelő által a vízórát beszereltetni. Sokszor nem jár olyan nagy bontással, mint azt sokan gondolják és a továbbiakban lakó csak azt fizeti, amit ő fogyaszt!

Ahol már van vízóra, de lejárt a 6 éves hitelességi idő, a cserét érdemes minél előbb elvégeztetni, ugyanis a Vízművek pár felszólítás után szerződést bont és ekkor nem jár jól az ember, mert mindent előlről kell kezdeni (terveztetést pl.!).

Csőtörések a legkellemetlenebb, legváratlanabb helyzetek életünkben, a csőtörés megszüntetésével, a helyreállítással kapcsolatos költségek minimalizálása érdekében azonnal zárjuk el a főcsapot és hívjunk vízszerelőt!

Vízszerelő munkákkal, lakásfelújítással, karbantartásokkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

tel: + 36 30 451 5364

e-mail: aquabestbudapest@gmail.com